zaterdag 28 december 2013

Makkelijke pizza met véél groente

I loooove pizza! Zo'n flinterdunne met tomatensaus, een berg groente en mozzarella erover.. heerlijk!! Voor de avonden dat je geen zin hebt om uren in de keuken te staan voor het bereiden van een zelfgemaakte bodem, vind ik de Houtoven Pizzabodems van de Appie ideaal, en toch vrij oké doordat er geen onnodige additieven aan toegevoegd zijn. 

Men neme, voor 1 pizza:

- houtoven Pizzabodem
- potje tomatenpuree
- tl Italiaanse kruiden
- 1/2 courgette, in dunne plakjes
- 1/2 groene paprika, in reepjes
- 1/2 puntpaprika, in lange repen
- 10 gehalveerde tomaatjes
- 1/2 bol mozzarella
- olijven, gehalveerd
- olijfolie en zout naar smaak 

En nu? 

Verwarm de oven op 200 graden. Smeer de bodem in met de tomatenpuree. Sprenkel wat olijfolie over de paprika. Verdeel de groenten over de bodem. Strooi naar smaak wat zout en de italiaanse kruiden over de pizza. Leg de mozzarella in plakjes over de pizza. Leg nu de pizza voor 15 minuten in de oven; enjoy! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten