Je hebt nodig voor 8 koekjes:
50 gr amandelmeel
50 gr speltmeel
3 el palmsuiker
3 flinke el pindakaas
1 el cacao
2 blokjes Vivani 92% chocola
1 ei
Aan de slag!
Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en verwarm de oven voor op 200 graden.
Breek de chocola in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot het een stevig deeg is. Mocht het geen stevig deeg zijn, voeg dan nog iets meel toe. Maak met een lepel 8 hoopjes en leg deze gespreid op de bakplaat. Druk een beetje aan tot de koekjes ong. 1,5cm hoog zijn. Bak de koekjes af in 15 minuten. Laat de koekjes even afkoelen (zet de bakplaat bijvoorbeeld even op het fornuis) zodat de chocola niet al te gesmolten is als je ze eet.
Eet smakelijk!!
Breek de chocola in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot het een stevig deeg is. Mocht het geen stevig deeg zijn, voeg dan nog iets meel toe. Maak met een lepel 8 hoopjes en leg deze gespreid op de bakplaat. Druk een beetje aan tot de koekjes ong. 1,5cm hoog zijn. Bak de koekjes af in 15 minuten. Laat de koekjes even afkoelen (zet de bakplaat bijvoorbeeld even op het fornuis) zodat de chocola niet al te gesmolten is als je ze eet.
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten